TERRACRUDA - Det unge, progressive vinhus, der dyrker de lokale traditionelle druer og traditioner, med bæredygtighed i højsæde. Med de nyeste teknikker og enorm faglig kompetence, høster Terracruda massere af præmier og anerkendelser for deres fantastiske og unikke vine. Terracruda er i fuld gang med at omlægge til økologisk drift, det vil sige at de fortsætter som altid, men registreringen er på plads og første certificerede vine er klar fra årgang 2020.

CODAZZO - DOC PERGOLA ROSATO - Terracruda

CODAZZO - DOC

PERGOLA ROSATO

Krystalklar, lys rosenrød farve. Duften afslører oprindelsen af Pergola, med intense blomsteragtige og frugtige strejf. Frisk og behagelig i munden. En super lækker frisk rosé, som skal nydes kølig og ung.

100% Aleatico    11,5% Alkohol

109,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


CODAZZO GOLD - IGT MARCHE  ROSATO - Terracruda

CODAZZO GOLD - IGT

MARCHE  ROSATO

Smuk dybrosa farve. Intens og kompleks næse, med hentydning af viol, syren og roser, samt frugtige nuancer af hindbær, jordbær, blommer, rød grapefrugt og krydderier. Ligger sig blødt i mundnen med en behagelig eftersmag. En spændende rosé, som vil lidt mere end gennemsnittet. Lagret på nye franske egefade i 4-5 måneder og lagret videre på flaske i 8-12 måneder.

100% Aleatico   14,5% Alkohol

149,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)

MAROTTI CAMPI - Her er klichéen af den gamle Italienske familieejede vingård, som går over 100 år tilbage i historien og som stadig er 100% ejet af Marotti familien. I 1991 omlagde Giovanni Marotti gårdens drift og udvidede vinmarkerne og senere moderniserede produktionen, som var ret uset i området den gang. Så her har vi en af Le Marches ældste vingårde, som var med helt fra starten, af den udvikling området har været igennem de sidste årtier.

ROSATO MARCHE - IGT DA UVE LACRIMA IGT - Marotti Campi

ROSATO MARCHE - IGT

DA UVE LACRIMA IGT

Super lækker rosévin. Lys rosa farve. Karakteristisk aroma af roser, violer, ribs og skovjordbær. Frisk og frugtig smag – blød og afbalanceret syrer. Meget let drikkelig og super lækker til skaldyrsretter og fisk eller som kølig aperitif i solen.

100% Lacrima   12,5% Alkohol

109,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


FIORINI - I dette smukke vinhus, i byen Terre Della Rovere, producere Carla og hendes familie de mest vidunderlige vine. Med en filosofi om at benytte de originale druer fra Le Marche og fremelske den rene smag af den jord de er dyrket i og karakteren fra druerne, lægges al anstrengelser og passion i vinen. Med henblik på at passe på jorden og de mennesker der bor og arbejder der, er Fiorini blevet certificeret økologisk i 2017. Kendetegnet for Carlas vine, er klart nogle meget fine, velafbalancerede og harmoniske vine.

LE ROSE DI CAMPIOLI - DOC Økologisk COLLI PESARESI ROSATO - Fiorini

LE ROSE DI CAMPIOLI - ØKOLOGISK 

COLLI PESARESI ROSATO - DOC

Smuk lyserød kirsebærfarve, med hints af hindbær, jordbær, kirsebær og god mineralitet. Lækker friskhed og elegant saltholdighed, med perfekt frugt og ren finish. God til tatar, marineret laks, pasta med grøntsager, til fisk og skaldyr eller som kølig aperitif. Meget kort kulstof maceration og efterfølgende fermentering ved kontrolleret temperatur.

100% Sangiovese   12,5% Alkohol

99,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


LA CALCINARA - Søskende parret Eleonora og Paolo har med hjælp fra deres far Mario Berluti grundlagt vinhuset La Calcinara i Conero området, hvor kreativiteten, håndværket, traditionerne og inovationen går hånd i hånd. Perfekt understøttet af den ideelle placering og et virkelig spændende terrior, bestånde hovedsaligt af kalk, men også flint og ler. Beliggenheden kun 5 km fra Adriaterhavet, giver det perfekte klima i forhold til vind og vejr. Her bliver der produceret fantastisk spændende og kompetente vine med kant, i en blanding af skæve ideer, kontroleret og beregnet med et laberatories nøjagtighed og traditionerne fra Conero området. La Calcinara er igang med omlægning til Økologi.

MUN - IGT MARCHE ROSATO - La Calcinara
 

MUN - IGT

MARCHE ROSATO

Smuk gammelrosa farve. Kompleks med noter af friske frugter, vilde roser og aromatiske urter som salvie og timian. I munden levnende med stimulerende mineralitet fra det kalkstensholdige terroir i nærheden af Candia. Blød og duftende. Fremragende med fiskesupper, krebsdyr, bagte fisk, men også god til ost og lette vegetarretter. Den gode fylde og høje alkohol, gør det til en virkelig interessant rosé, som skiller sig meget positivt ud fra mængden.

100% Montepulciano   14% Alkohol

149,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


TOMASSETTI - De to brødre Matteo og Andrea, som stædig insisterende vil producere økologiske vine, som deres bedste forældre gjorde, med respekt for jorden de bor på, traditionerne og håndværket. Her finder du noget helt specielt, som produktion i gamle restaurerede betontanke, bordvine produceret af ”vinhegnet” omringende de private familievinmarker, de har lejet sig ind på hos de små lokale bønder. Et virkelig spændende og originalt vinhus, som produceret ærlig og original vin med fokus på den rene smag af druerne og Tomassetti’s terroir.

BALIA - IGT Økologisk MARCHE ROSATO - Tomassetti
 

BALIA - IGT

ØKOLOGISK MARCHE ROSATO

Smuk klar gammelrosa farvet rosé, produceret på 15 årige Sangiovese stokke. Ekspressiv næse, med lækker frugtig duft og rene noter. En meget elegant vin, med en stor krop, som gør at den skiller sig ud fra mængden af rosé vine.

100% Sangiovese    12,5% Alkohol

129,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Klasselærere porttitor augue en turpis porttitor maximus. Nulla luctus Elementum felis, sit amet condimentum Lectus rutrum own.

ILLA - IGT Økologisk MARCHE ROSATO - Di Sante

ILLA - IGT

ØKOLOGISK MARCHE ROSATO 

Smuk gammelrosa farve. Intens frugtet duft af jordbær, hvide blomster og sommer. God syre, som balancere den perfekte sødme, som gøre roséen så læskende og forfriskende. Virkelig velafbalanceret rosévin, med noget på hjertet.

70% Sangiovese 30% Montepulciano 12,5% Alkohol

119,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


STENSTRÆDE 3     2620 ALBERTSLUND     +45  22431972     info@vikkelsoeholm.dk    CVR: 38728857