Events med Vikkelsøholm


Mød Vikkelsøholm på Garagevin i år!!!
For første gang præsenterer vi et spændende udvalg af vores vine, med nogle rigtig gode tilbud imellem.
Dette gør vi sammen med en masse andre super entusiastiske vin- importører, som også har medbragt deres allerbedste vine.
Det koster 200,- kr. at deltage og billetter kan købes hos MADBILLET.DK    på dette link:

Garagevin 2022

lørdag 20. aug. 2022 kl. 11:00 - 16:00
Adresse: Nordlund Vingård, Byvej 55, Avedøre, 2650 Hvidovre

Garagevin er en vinmesse for både novicer og den hærdede connoisseur.

Den finder sted i nogle af Danmarks smukkeste vinmarker i Avedøre – blot et stenkast fra Rådhuspladsen i København. Her finder du små og mellemstore vinimportører, der står klar med smagsprøver på vine, som de personligt har udvalgt ved besøg hos vinbonden på stedet. Og som med liv og sjæl kan fortælle om oprindelse, undergrund og mikroklima – og måske endda øjnenes farve på vinbondens kønne datter!

Hvad er Garagevin
Vi har aldrig lavet en egentlig definition på hvad Garagevin er, men populært sagt er ”garagevine” vin fra små uafhængige producenter med fokus på kvalitet – og ikke de ”brandede” konsumvine. Garagevine er typisk vine med personlige historier fra vinbønder, der har lagt al deres sjæl og nerve i de vine de fremstiller. De har alle et engagement og en passion, som vi mener der kan smages i den vin de fremstiller.

En af de helt store oplevelser på Garagevin er også, at udstillerne står under hver sin pavillon på Nordlund Vingård. Dette er med til at give en helt speciel stemning. Du får rig lejlighed til i ro og mag at komme rundt og smage – og samtidig få en god vinsnak med de mange dygtige og vidende udstillere.

Husk – Garagevin er en ”slow wine” vinmesse.
Velkommen – og rigtig god fornøjelse.
STENSTRÆDE 3     2620 ALBERTSLUND     +45  22431972     info@vikkelsoeholm.dk    CVR: 38728857