TERRACRUDA - Det unge, progressive vinhus, der dyrker de lokale traditionelle druer og traditioner, med bæredygtighed i højsæde. Med de nyeste teknikker og enorm faglig kompetence, høster Terracruda massere af præmier og anerkendelser for deres fantastiske og unikke vine. Terracruda er i fuld gang med at omlægge til økologisk drift, det vil sige at de fortsætter som altid, men registreringen er på plads og første certificerede vine er klar fra årgang 2020.

DESSERTVINE FRA TERRACRUDA - Her er lidt til den søde, men kræsne tand. Disse to vidt forskellige dessertvine er lavet med stor kærlighed, tålmodighed og gamle traditioner. Om det er at håndplukke de vilde kirsebær i omegnen af Terracruda til Visciola’en - Eller bruge hele vinterhalvåret på at vende og sortere i de overmodne Bianchello-druer, mens de lufttøre på loftet af vingården - Er der lagt stor flid og nøjsomhed i flaskerne.

VISCIOLA DESSERTVIN VILDE KIRSEBÆR, KÆRLIGHED OG ALEATICO - Terracruda

VISCIOLA 

DESSERTVIN PÅ KIRSEBÆR, KÆRLIGHED OG ALEATICO

Dyb intense rubinrød farve. En duft af henkogte kirsebær, vanilje og kanel. Sød, rund, varm og en smule tannin, men også frisk og velafbalanceret i munden. Denne langvarige og vældige smag efterfølges af sure kirsebær, som afrunder blødt og friskt. Dette er essensen af jul! Kan dog sagtens nydes året rundt. Produceret på modne vilde kirsebær, som er håndplukket i området omkring Terracruda’s vinmarker i juli. Mosten blandes med den bedste Pergola DOC Rosso (aleatico) og tilsættes sukker, hvorefter den gennemgår en sekundær fermentering i et par måneder, ved kontrolleret temperatur. Prøv den med mørk chokolade!

Aleatico og vilde kirsebær                12,5% Alkohol                          0,5l.

149,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


ARA MURATA VINO BIANCO PASSITO - Terracruda

ARA MURATA - VINO BIANCO PASSITO

Smuk dybgul farve. Stor fuldendt vin med noter af tørret og kandiseret frugt, appelsin, ananas, nuancer af vanilje, honning, mandler, karamel og nøddeskal. Stor, frisk, intens og langvarig i munden – En virkelig flot og kompleks vin, som passer flot til desserter eller blot til kaffen. De overmodnede håndplukkede druer, tørres og vendes ved håndkraft i 5 til 6 måneder, fermenteres i stålkar og lagres på små franske egefade (225 liter) i 36 måneder, og er klar efter 6-8 mdr. på flaske.

100% Bianchello   14,5% Alkohol    0,5l.

199,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


MAROTTI CAMPI - Her er klichéen af den gamle Italienske familieejede vingård, som går over 100 år tilbage i historien og som stadig er 100% ejet af Marotti familien. I 1991 omlagde Giovanni Marotti gårdens drift og udvidede vinmarkerne og senere moderniserede produktionen, som var ret uset i området den gang. Så her har vi en af Le Marches ældste vingårde, som var med helt fra starten, af den udvikling området har været igennem de sidste årtier.

XYRIS  - MOSTO PARZIALMENTE FERMENTATO DI UVE LACRIMA - Marotti Campi

XYRIS  - MOSTO PARZIALMENTE FERMENTATO DI UVE LACRIMA

Flot, dyb, intensiv rubinrød farve, med violette refleksioner. Sød og let perlende bobler. Aroma af violer og roser. Sød harmonisk og frisk, med toner af mørke kirsebær og solbær. Xyris kan minde om en rød udgave af Moscato vinen. Fantastisk til velkomst aperitif eller serveret til desserter med mørk chokolade eller friske bær. Da vinen er ufiltreret kan der forekomme bundfald i flasken.

100% Lacrima    6,5% / 11,5% Alkohol 

139,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


FIORINI - I dette smukke vinhus, i byen Terre Della Rovere, producere Carla og hendes familie de mest vidunderlige vine. Med en filosofi om at benytte de originale druer fra Le Marche og fremelske den rene smag af den jord de er dyrket i og karakteren fra druerne, lægges al anstrengelser og passion i vinen. Med henblik på at passe på jorden og de mennesker der bor og arbejder der, er Fiorini blevet certificeret økologisk i 2017. Kendetegnet for Carlas vine, er klart nogle meget fine, velafbalancerede og harmoniske vine.

MUSCATO VINI SPUMANTE AROMATICO DOLCE - Fiorini
 

MUSCATO

VINI SPUMANTE AROMATICO DOLCE

Fin, lys gul, sød mousserende vin, med flotte gyldne nuancer og fine velafbalancerede bobler. Stærk aromatisk velduft af muskat og noter af abrikos, appelsin, æble og lette krydderier. En rigtig dejlig dessertvin eller partner til ostebordet. Den lave alkohol gør Muscato Spumante ideel til aperitif.

100% Muscato     7% Alkohol

139,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


STENSTRÆDE 3     2620 ALBERTSLUND     +45  22431972     info@vikkelsoeholm.dk    CVR: 38728857