TERRACRUDA - Det unge, progressive vinhus, der dyrker de lokale traditionelle druer og traditioner, med bæredygtighed i højsæde. Med de nyeste teknikker og enorm faglig kompetence, høster Terracruda massere af præmier og anerkendelser for deres fantastiske og unikke vine. Terracruda er i fuld gang med at omlægge til økologisk drift, det vil sige at de fortsætter som altid, men registreringen er på plads og første certificerede vine er klar fra årgang 2020.

BIANCHELLO DEL METAURO DOC - Terracruda

BOCCALINO 

BIANCHELLO DEL METAURO - DOC

Synes krystalklar og let strå-gul, med en duft af citrus, antydninger af appelsin, grapefrugt, hvide blomster, akacie og vanilje. En livlig, frisk forsmag, med behagelig finish. Fantastisk vin til en varm sommerdag, pastaretter, fisk og skaldyr, lette oste, charcuteri af svin og squash.         

100% Bianchello 13% Alkohol 

109,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


CAMPODARCHI - SILVER BIANCHELLO DEL METAURO SUPERIORE DOC - Terracruda

CAMPODARCHI SILVER - DOC   BIANCHELLO DEL METAURO SUPERIORE 

Smuk strå-gul farve. Intens og kompleks næse, med hint af gule eksotiske frugter, æble, blomme, grapefrugt, samt et strejf vanilje. Meget behagelig og velafbalanceret i munden. En lille del af produktionen ældes på nye franske egefade i 12 til 18 måneder. Efterfølgende 12 måneders ældning på flaske. Bør nydes til mellemlagrede oste, pastaretter, med svinekød eller til eksempelvis grillet kyllingebryst. Også god med fennikel.

100% Bianchello 14% Alkohol

159,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


CAMPODARCHI - GOLD BIANCHELLO DEL METAURO SUPERIORE DOC - Terracruda

CAMPODARCHI GOLD - DOC    BIANCHELLO DEL METAURO SUPERIORE

Dyb strå-gul farve med gyldne nuancer. God intensitet og rig bouquet, med hints af både modne frugter og strejf af tørrede karamelliserede frugter. Søde krydderier, hvid peber. En blød overvældende forsmag, frisk og meget velafbalanceret efterfulgt af en langvarig intens eftersmag. Lageret 12 til 18 måneder på nye franske egefade og derefter mindst 12 måneders flaske ældning. God til oste, kødretter med fennikel, lyst kød generelt.

100% Bianchello 14,5% Alkohol

239,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


INCROCIO BRUNI 54 MARCHE BIANCO IGT - Terracruda

INCROCIO BRUNI 54 

MARCHE BIANCO IGT

Synes krystalklar og let strå-gul, med en duft af citrus, antydninger af appelsin, grapefrugt, hvide blomster, akacie og vanilje. En livlig, frisk forsmag, med behagelig finish. God syre! Foodmatch: Eksempelvis fisk og skaldyr, asparges. Fermentering på ståltank og minimum    3 - 4 måneders lagring på flaske.

100% Incrocio Bruni 54 / Dorico 54 13,5% Alkohol

139,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


INCROCIO BRUNI 54 GOLD MARCHE BIANCO IGT - Terracruda

INCROCIO BRUNI 54 GOLD                    MARCHE BIANCO - IGT

Smuk strå-gul farve. Intens og kompleks næse, med hint af gule eksotiske frugter, æble, blomme, grapefrugt, samt et strejf vanilje. Meget behagelig og velafbalanceret i munden. En lille del af del af produktionen ældes på nye franske egefade i 12 til 18 måneder. Efterfølgende 12 måneders ældning på flaske. Formidabel til svinekød, f.eks. porchetta, tungere fiske og skaldyrsretter.

100% Incrocio Bruni 54/Dorico 54          13,5% Alkohol

199,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


TERRA FAGETO - vinproduktion er baseret på det hårde arbejde gennem fire generationer. Med stor respekt for jorden de dyrker, med den nyeste teknologi og viden inden for økologi og landbrug. Det er ikke alle deres vine, som har ”organic” certifikationen, men alt er dyrket efter de økologiske principper. Lokaliseret i Pedaso, med udsyn over Adriaterhavet, ligger denne fantastiske familiedrevne vingår.

LETIZIA - ØKOLOGISK MARCHE PASSERINA IGT - Terra Fageto

LETIZIA - ØKOLOGISK                           MARCHE PASSERINA - IGT

Smuk lys gul farve med blege grønne skygger. Frisk og harmonisk vin med god syre, som gør den til en god og ukompliceret følgesvend til en bred vifte af retter. Server den køligt, til fisk, grillet ost med timian eller nyd den i solen på terrassen.

100% Passerina 12,5% Alkohol

99,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


FENÈSIA - ØKOLOGISK OFFIDA PECORINO DOCG - Terra Fageto

FENÈSIA - ØKOLOGISK                         OFFIDA PECORINO - DOCG

Let gul farve med en fantastisk blomster aroma. Behagelig smagspalete med rene noter. Går godt til fisk og skaldyrsretter, eller en lun sommerdag. Serveres ved 12 - 15 grader.

100% Pecorino   13,5% Alkohol

119,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


ELISENA MARCHE BIANCO IGT - Terra Fageto
 

ELISENA MARCHE BIANCO - IGT

Meget intens frugtig duft, fremdrevet af en fin balance mellem to forskellige druesorter. Et lille hint af træ, med en elegagnt, blød og velstruktureret smag. Dele af vinen er lagret på egefade i 3 måneder, derefter er den blandet for at lagre på barriques i 12 måneder.

100% Cardonnay   14% Alkohol

149,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


MAROTTI CAMPI - Her er klichéen af den gamle Italienske familieejede vingård, som går over 100 år tilbage i historien og som stadig er 100% ejet af Marotti familien. I 1991 omlagde Giovanni Marotti gårdens drift og udvidede vinmarkerne og senere moderniserede produktionen, som var ret uset i området den gang. Så her har vi en af Le Marches ældste vingårde, som var med helt fra starten, af den udvikling området har været igennem de sidste årtier.

ALBIANO - DOC VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI CLASSICO - Marotti Campi

ALBIANO - DOC                           VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI CLASSICO

Lys strågul farve med lysegrønne refleksioner. Aromaer af gule blomster, fersken, grønt æble og jasmin, med mineralske hints. Tør, sprød, frisk og frugtagtig med stor drikbarhed. Lagret 6 månder på ståltank og efterfølgende 3 måneder på flaske.

100% Verdicchio   13% Alkohol

99,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


SALMARIANO - DOCG RISERVA CLASSICO VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI - Marotti Campi

SALMARIANO - RISERVA CLASSICO VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI DOCG

Lys strågul farve med gyldne refleksioner. Aromaer af gyvel og hyldeblomst, mineralske hints med strejf af vanilje. Fyldig, med god syre, til at afbalancere den meget frugtagtig, krydrede og mineralske smag. Meget afbalanceret og med lang eftersmag.12 måneder i ståltanke, hvor 20% er lagret i samme periode på små egefade. Stor udvikling ved yderligere lagring. Salmarino har modtaget slowwine 5 år i træk.

100% Verdicchio   14% Alkohol

159,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


FIORINI - I dette smukke vinhus, i byen Terre Della Rovere, producere Carla og hendes familie de mest vidunderlige vine. Med en filosofi om at benytte de originale druer fra Le Marche og fremelske den rene smag af den jord de er dyrket i og karakteren fra druerne, lægges al anstrengelser og passion i vinen. Med henblik på at passe på jorden og de mennesker der bor og arbejder der, er Fiorini blevet certificeret økologisk i 2017. Kendetegnet for Carlas vine, er klart nogle meget fine, velafbalancerede og harmoniske vine.

SANT’ ILARIO Økologisk BIANCHELLO DEL METAURO DOC - Fiorini

SANT’ ILARIO - DOC
BIANCHELLO DEL METAURO

Smuk halmgul med lyse grønne refleksioner. Dufte af salvie, kamille, citrus cedertræ og jasmin. God struktur og friskhed, afbalanceret blødhed og aromasitet af citrus. God til fisk, lette pastaretter med muslinger, asparges eller blot som aperitif.

100% Bianchello   12,5% Alkohol

99,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


TENUTA CAMPIOLI Økologisk BIANCHELLO DEL METAURO  SUPERIORE DOC - Fiorini

TENUTA CAMPIOLI - DOC         BIANCHELLO DEL METAURO  SUPERIORE

Single-mark hvidvin, som er lavet på 30 årige stokke og lagret på cementtank i 5 måneder. Denne intense gule hvidvin, med let cremet konsistens, har med sit harmoniske og frisk, mineralske udtryk, både sjæl og er let drikkelig. Til næsen gul rose og appelsinblomster, citrusfrugter, ananas og noter af salvie. En super lækker vin, som går godt til fisk eller til et glas på terrassen i solen.

100% Bianchello   13% Alkohol

119,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


ANDY - DOC Økologisk BIANCHELLO DEL METAURO SUPERIORE - Fiorini

ANDY BIANCHELLO DEL METAURO SUPERIORE - DOC

Smuk gylden gul farve. Noter af gule roser, modne blomster, fersken, papaya. Derefter smør, hvid chokolade, honning og vanilje. Åbner med en cremet, blød fornemmelse i ganen, efterfulgt af en vedvarende fylde og friskhed, med behagelige noter af kandiseret citron og sød mandel. Efter 6 måneders lagring på eg modner vinen i 12 måneder på flaske.

100% Bianchello 14% Alkohol

159,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


LA CALCINARA - Søskende parret Eleonora og Paolo har med hjælp fra deres far Mario Berluti grundlagt vinhuset La Calcinara i Conero området, hvor kreativiteten, håndværket, traditionerne og inovationen går hånd i hånd. Perfekt understøttet af den ideelle placering og et virkelig spændende terrior, bestånde hovedsaligt af kalk, men også flint og ler. Beliggenheden kun 5 km fra Adriaterhavet, giver det perfekte klima i forhold til vind og vejr. Her bliver der produceret fantastisk spændende og kompetente vine med kant, i en blanding af skæve ideer, kontroleret og beregnet med et laberatories nøjagtighed og traditionerne fra Conero området. La Calcinara er igang med omlægning til Økologi.

CLOCHARD - IGT MARCHE BIANCO - La Calcinara
 

CLOCHARD                   

MARCHE BIANCO - IGT

Smuk gul vin med grønligt skær. Komplekse frugtige dufte. Rig på mineralske indtryk fra Coneros kalkholdige terrior. Maceration på skindene i 8 dage, lagret på ståltanke. Fantastisk som aperitif eller til retter med fisk

85% Verdicchio og 15% Chardonnay                           13% Alkohol

139,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


TOMASSETTI - De to brødre Matteo og Andrea, som stædig insisterende vil producere økologiske vine, som deres bedste forældre gjorde, med respekt for jorden de bor på, traditionerne og håndværket. Her finder du noget helt specielt, som produktion i gamle restaurerede betontanke, bordvine produceret af ”vinhegnet” omringende de private familievinmarker, de har lejet sig ind på hos de små lokale bønder. Et virkelig spændende og originalt vinhus, som produceret ærlig og original vin med fokus på den rene smag af druerne og Tomassetti’s terroir.

CERCANOME - IGT Økologisk MARCHE BIANCO - Tomassetti

CERCANOME - IGT 

MARCHE BIANCO ØKOLOGISK

Lækker sprød og frisk Verdicchio vin, med flot lys gul farve. Duftnoter af gule blomster, æble, fersken og jasmin. Mineralsk fornemmelse og flot afrundet eftersmag. Produceret på håndplukkede druer fra stokke der er over 40 år gamle. Lagret 6 månder på ståltanke. Naturlig gær og ikke filtreret. Fantastisk til både fisk og skaldyr og lette pastaretter.

100% Verdicchio   11,5% Alkohol

159,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


MIETITORE - IGT Økologisk MARCHE BIANCO - Tomassetti

MIETITORE - IGT 

MARCHE BIANCO ØKOLOGISK

Flot gul farve. Sprød og tør, med fantastisk balance, gentil og rig på noter af grønne frugter og hvide blomster. Perfekt vin af 40 års gamle Trebbiano stokke, nænsomt høstet og behandlet uden tilsætning af kunstigt gær. En meget ærlig vin, som smager af de ædle druer og terroirs af Le Marche. Lagret på stål.

100% Trebbiano   11,7% Alkohol

139,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)DI SANTE - Familieejet vinhus beliggende i det underskønne Pesaresi område. Med fantastisk placerede marker og 60 år gamle vinstokke plantet af tip-oldefar Tomòteo... både, deres Sangiovese, Montepulciano og Bianchello. Endvidere har Di Sante nu lavet stiklinger af de originale vinstokke, for at fortsætte den høje kvalitet i flere generationer frem. Den økologisk drevede vingård, hvor alle druer håndplukkes, producere fantastiske og ærlige vine, i virkelig høj kvalitet.

GAZZA BIANCO - DOC Økologisk BIANCHELLO DEL METAURO - Di Sante

GAZZA BIANCO - Økologisk

BIANCHELLO DEL METAURO - DOC

Smuk lys stågul farve, duft af citrus, antydninger af appelsin, pomolo, hvide blomster, akacie og vanilje. En livlig, frisk forsmag, med behagelig finish. God syre og mineralitet. Fantastisk vin til en varm sommerdag, pastaretter, fisk og skaldyr, lette oste, charcutteri af svin og til fjerkræ.

100% Bianchello 12% Alkohol

109,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)GIGLIO– DOC Økologisk BIANCHELLO DEL METAURO SUPERIORE

GIGLIO– DOC      Økologisk

BIANCHELLO DEL METAURO SUPERIORE 

Flot strågul farve. Duft af delikate blomster og citrusfrugter. Fornemmes let i munden, uden at mangle syre, hvilket letter dens drikbarhed. En flot struktureret vin, med stor friskhed og mineralitet. De allerbedste, nøje udvalgte drueklaser, håndplukkes fra 60 års gamle vinstokke og presses blødt til en fermentering under kontrolleret temperatur i 15 dage. Lagret på ståltanke og efterfølgende modnet på flaske

100% Bianchello 13% Alkohol

139,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


GUERRIERI - familien har i fem generationer, kultiveret de blidt bølgende bakker i Colline Pesaresi, som den legendariske flod Metauro, snor sig igennem. Siden starten af det nittende århundrede har de 200 hektar ”Terra Della Guierrero” - ”Krigerens Land”, været dedikeret til dyrkning af korn, oliventræer og vinstokke. De produkter som her præsenteres, er frugten af deres passion og en arv fra den fantastiske kvalitet af Le Marches undergrund. Guerrieri står ikke blot for produktionen af deres afgrøder, men ved at have egen olivenmølle, pastaria og vinkælder, forarbejder de selv deres produkter hele vejen til slutbrugeren og kan derved levere et kvalitetsprodukt, som de har haft kontrol med hele vejen gennem processen - Dette må være medvirkende til de mange anerkendelser og præmier, de høster på deres vine, olivenolier og pasta. Bæredygtighed og hensyntagen til miljøet er i højsæde og solenergi, nyeste teknikker inde for vinbrug er med til at nedsætte deres energiaftryk gevaldigt.

GUERRIERO BIANCO - IGT MARCHE BIANCO - Guerrieri

GUERRIERO BIANCO - IGT

MARCHE BIANCO

Lys gylden farve. Intens og elegant vin med stor krop, smørblød fornemmelse i munden og aroma af vanilje og moden frugt - dog en vin med rigtig god mineralitet og god syrebalance. Lagret 1/2 år på franske egefade og igen et 1/2 år efterfølgende på flasken. Fantastisk vin til fisk og skaldyr, hvidt kød, ost og trøffel. Serveringstemperatur 14 - 16°C

90% Bianchello og 10% Verdicchio     13,5% Alkohol

149,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


GUERRIERO DEL MARE MARCHE BIANCO SELEZIONE - Guerrieri

GUERRIERO DEL MARE

MARCHE BIANCO SELEZIONE

Kun høstet de bedste år, fra de ældste vinstokke på vingården. Druerne høstes sent og er håndplukkede for at opnå en afbalanceret ensartethed. Dele af mosten fermenteres på træfade og hele vinen raffineres på egetræsfade i minimum 1 år.

Perfekt til fisk og skaldyr, hvidt kød, lagrede oste og trøfler.

100% Bianchello   14,5% Alkohol

279,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


STENSTRÆDE 3     2620 ALBERTSLUND     +45  22431972     info@vikkelsoeholm.dk    CVR: 38728857