TERRACRUDA - Det unge, progressive vinhus, der dyrker de lokale traditionelle druer og traditioner, med bæredygtighed i højsæde. Med de nyeste teknikker og enorm faglig kompetence, høster Terracruda massere af præmier og anerkendelser for deres fantastiske og unikke vine. Terracruda er i fuld gang med at omlægge til økologisk drift, det vil sige at de fortsætter som altid, men registreringen er på plads og første certificerede vine er klar fra årgang 2020.

SPUMANTE BRUT BIANCO BIANCHELLO DEL METAURO - Terracruda

SPUMANTE BRUT BIANCO

Smuk, skinnende, strågul farve, med mange små perlende, vedholdende bobler. Delikate dufte af blomster og hvide frugter. En blød forsmag, efterfulgt af en frisk blid fornemmelse. Fantastisk sommervin. Produceret på chermat metoden. Lagring: 3 måneder på ståltank, 3 måneders karbonation og 2 måneders flaskelagring.

100% Bianchello   12% Alkohol

139,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


SPUMANTE BRUT ROSATO ALEATICO / BIANCHELLO - Terracruda

SPUMANTE BRUT ROSATO

Klar pink, skinnende og med elegante bobler. Imponerende duft, med typiske blomstersmag, fra de benyttede druesorter. Nuancer af rød frugt og vilde bær. Overvældende friskhed, intensitet og lang eftersmag. En fantastisk sommervin. Produceret på Charmat metoden. Lagring: 3 måneder på ståltank, 3 måneders karbonation og 2 måneders flaskelagring.

Sangiovese og Aleatico    12% Alkohol

139,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


SPUMANTE METODO CLASSICO BRUT BIANCO BIANCHELLO - Terracruda

SPUMANTE BRUT BIANCO

METODO CLASSICO

Flot gul farve, med et væld af godt afballancerede bobler. Intens duft af blomster og hvide frugter. En blød forsmag, efterfulgt af en frisk blid fornemmelse. Virkelig god og harmonisk spumante produceret på den klassiske metode. Lagret 3 år på flaske.

100% Bianchello    12% Alkohol

259,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


MAROTTI CAMPI - Her er klichéen af den gamle Italienske familieejede vingård, som går over 100 år tilbage i historien og som stadig er 100% ejet af Marotti familien. I 1991 omlagde Giovanni Marotti gårdens drift og udvidede vinmarkerne og senere moderniserede produktionen, som var ret uset i området den gang. Så her har vi en af Le Marches ældste vingårde, som var med helt fra starten, af den udvikling området har været igennem de sidste årtier.

SPUMANTE BRUT ROSATO DA UVE LACRIMA - Marotti Campi

SPUMANTE BRUT ROSATO

DA UVE LACRIMA

Denne liftlige spumante har en smuk rosarød farve, lyse lilla refleksioner i skummet og fine perlende bobler. God intensitet og vedholdenhed, med duftindtryk af vilde roser, gyldne æbler og noter af salvie. Frisk og harmonisk med hints af solbær og søde mandler. Lavet på Charmat metoden og efterfølgende lagret 6 måndeder på flaske.

100% Lacrima    12% Alkohol

149,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


XYRIS  - MOSTO PARZIALMENTE FERMENTATO DI UVE LACRIMA - Marotti Campi

XYRIS  - MOSTO PARZIALMENTE FERMENTATO DI UVE LACRIMA

Flot, dyb, intensiv rubinrød farve, med violette refleksioner. Sød og let perlende bobler. Aroma af violer og roser. Sød harmonisk og frisk, med toner af mørke kirsebær og solbær. Xyris kan minde om en rød udgave af Moscato vinen. Fantastisk til velkomst aperitif eller serveret til desserter med mørk chokolade eller friske bær. Da vinen er ufiltreret kan der forekomme bundfald i flasken.

100% Lacrima    6,5% / 11,5% Alkohol 

139,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


FIORINI - I dette smukke vinhus, i byen Terre Della Rovere, producere Carla og hendes familie de mest vidunderlige vine. Med en filosofi om at benytte de originale druer fra Le Marche og fremelske den rene smag af den jord de er dyrket i og karakteren fra druerne, lægges al anstrengelser og passion i vinen. Med henblik på at passe på jorden og de mennesker der bor og arbejder der, er Fiorini blevet certificeret økologisk i 2017. Kendetegnet for Carlas vine, er klart nogle meget fine, velafbalancerede og harmoniske vine.

FIORINI EXTRADRY SPUMANTE BIANCO - Fiorini
 

FIORINI EXTRADRY

SPUMANTE BIANCO

Flot lys strågul farve, fine vedvarende bobler. Mineralske duftindtryk, med frugtige noter, som pære, fersken, lime og grape. Frisk, frugtig og let krydret, giver vinen en god fylde og fin balance med strejf af citrus noter. Produceret på Charmat metoden.

50% Bianchello    30% Chardonnay     20% Malvasia    12% Alkohol

139,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


MUSCATO VINI SPUMANTE AROMATICO DOLCE - Fiorini
 

MUSCATO

VINI SPUMANTE AROMATICO DOLCE

Fin, lys gul, sød mousserende vin, med flotte gyldne nuancer og fine velafbalancerede bobler. Stærk aromatisk velduft af muskat og noter af abrikos, appelsin, æble og lette krydderier. En rigtig dejlig dessertvin eller partner til ostebordet. Den lave alkohol gør Muscato Spumante ideel til aperitif.

100% Muscato     7% Alkohol

139,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


GUERRIERI - familien har i fem generationer, kultiveret de blidt bølgende bakker i Colline Pesaresi, som den legendariske flod Metauro, snor sig igennem. Siden starten af det nittende århundrede har de 200 hektar ”Terra Della Guierrero” - ”Krigerens Land”, været dedikeret til dyrkning af korn, oliventræer og vinstokke. De produkter som her præsenteres, er frugten af deres passion og en arv fra den fantastiske kvalitet af Le Marches undergrund. Guerrieri står ikke blot for produktionen af deres afgrøder, men ved at have egen olivenmølle, pastaria og vinkælder, forarbejder de selv deres produkter hele vejen til slutbrugeren og kan derved levere et kvalitetsprodukt, som de har haft kontrol med hele vejen gennem processen - Dette må være medvirkende til de mange anerkendelser og præmier, de høster på deres vine, olivenolier og pasta. Bæredygtighed og hensyntagen til miljøet er i højsæde og solenergi, nyeste teknikker inde for vinbrug er med til at nedsætte deres energiaftryk gevaldigt.

SPUMANTE BIANCO EXTRA DRY - Guerrieri
 

SPUMANTE EXTRA DRY BIANCO

Mousserende vin med smuk strågul farve og fine vedvarende perlende bobler. Elegant bouquet af blandede hvide blomster, blid næse med en frisk og velafbalanceret afslutning. Fremstillet ved blid presning for at bevare integriteten af druen. Charmat metoden er brugt til at opnå den perfekte perlage. Kan sagtens serveres til hele måltider, ideel med fisk og skaldyr og fremragende som aperitif

90% Bianchello og 10% Chardonnay     11% Alkohol

149,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


SPUMANTE ROSATO EXTRA DRY - Guerrieri
 

SPUMANTE EXTRA DRY ROSATO

Mousserende rosévin, med et flot, elegant og livligt udtryk. Smuk gammelrosa farve, med en overbevisende duft af røde frugter, som jordbær og hindbær. En fornøjelig og vedholden vin. Fremstillet ved blid presning for at bevare integriteten af druen. Charmat metoden er brugt til at opnå den perfekte perlage. Kan sagtens serveres til hele måltider, ideel med fisk og skaldyr og fremragende som aperitif.

100% Sangiovese    12% Alkohol

149,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


STENSTRÆDE 3     2620 ALBERTSLUND     +45  22431972     info@vikkelsoeholm.dk    CVR: 38728857