TERRACRUDA - Det unge, progressive vinhus, der dyrker de lokale traditionelle druer og traditioner, med bæredygtighed i højsæde. Med de nyeste teknikker og enorm faglig kompetence, høster Terracruda massere af præmier og anerkendelser for deres fantastiske og unikke vine. Terracruda er i fuld gang med at omlægge til økologisk drift, det vil sige at de fortsætter som altid, men registreringen er på plads og første certificerede vine er klar fra årgang 2020.

ORCIO - DOC SANGIOVESE DEI COLLI PESARESI - Terracruda

ORCIO - DOC

SANGIOVESE DEI COLLI PESARESI 

Flot lys rubinfarve med grantrøde nuancer. Duft af blomster og bær, som spænder fra kirsebær til roser. Ved smagning afsløres Sangiovese oprindelsen, med ung frisk tannin og en dejlig velafbalanceret eftersmag, med tilpas intensivitet. God syre og frugt. Minimum 4 - 6 måneders lagring på flaske. Formidabel til pastaretter, pizza, samt charcutteri.

100% Sangiovese   13,5% Alkohol

109,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


OLPE SILVER - DOC SANGIOVESE DEI COLLI PESARESI RISERVA  - Terracruda

OLPE SILVER - DOC

SANGIOVESE DEI COLLI PESARESI RISERVA 

Flot lys rubinfarve med grantrøde nuancer. Kompleks duft med noter af moden frugt, som kirsebær og solbær... hints af blomster som violer og nelliker og krydrede nuancer af vanilje, kanel og tobak. Godt afbalanceret, men også intens, langvarig og fyldig. En virkelig elegant vin. Lagret på 2.-3. års franske egefade i 12 -16 måneder og derefter på flaske i minimum 12 måneder. God til store pastaretter, grillet kød som lam, okse og svin.

100% Sangiovese 13,5% Alkohol

159,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 fl.(1ks.).


PROFONDO GOLD - DOC SANGIOVESE DEI COLLI PESARESI RISERVA  - Terracruda

PROFONDO GOLD - DOC

SANGIOVESE DEI COLLI PESARESI RISERVA 

Flot intens rubinrød farve. Stor og kompleks duft med tankerne mod røde, modne og henkogte frugter, kirsebær, brombær, vanilje, tobak, læder og kanel. Fløjlsblød i munden i sin oprindelige blødhed og varme, viser derefter nerve ved syre og tannin. En eksplosion af frugt, blomster og krydderier, med fantastisk eftersmag, elegance og tekstur. Lageret i 12 til 18 måneder i nye franske egefade - Derefter modnet yderligere 12 til 18 måneder på flaske. En god vin at gemme.

100% Sangiovese 13,5% Alkohol

249,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


VETTINA - DOC PERGOLA ROSSO - Terracruda
 

VETTINA - DOC

PERGOLA ROSSO 

Flot klar rubinrød farve. Intens og ret kompleks karakteristisk duft med nuancer af viol, rose og blåregn, samt røde bær. Langvarig livlig og intens smag af frugt og blomster. En typisk og meget veldrejet vin på Aleatico sorten. Minimum 4 - 6 måneders lagring på flaske.

100% Aleatico   13% Alkohol

129,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)

ORTAIA SILVER - DOC PERGOLA ALEATICO SUPERIORE - Terracruda

ORTAIA SILVER - DOC

PERGOLA ALEATICO SUPERIORE

Dyb rubinrød farve. Intens og ret kompleks karakteristisk duft med nuancer af viol, rose og syren, samt frugtige dufte af modne kirsebær og krydderier. Intense, blød, langvarig, afbalanceret, med eftersmag af modne kirsebær og solbær. Lagret på franske egefade i 12 -16 måneder og derefter på flaske i minimum 12 måneder.

100% Aleatico 14% Alkohol

179,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)

LUBACO GOLD - DOC PERGOLA ALEATICO SUPERIORE - Terracruda

LUBACO GOLD - DOC

PERGOLA ALEATICO SUPERIORE 

Rubinrød farve med grantrøde nuancer. Intens og fyldig bouquet, med blomsterduft af viol og roser. Antydninger af kirsebær, ribs, brombær og vilde jordbær, samt krydderier som sort peber, nelliker, kanel, kakao og tobak. En velafbalanceret vin med styrke og muskler, intens langvarig eftersmag, hvor alle komponenter finder vej. Lagret i 12-18 måneder på franske egefade og henlagt på flaske yderligere 12-18 måneder.

100% Aleatico   14,5% Alkohol

299,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)

TERRA FAGETO - vinproduktion er baseret på det hårde arbejde gennem fire generationer. Med stor respekt for jorden de dyrker, med den nyeste teknologi og viden inden for økologi og landbrug. Det er ikke alle deres vine, som har ”organic” certifikationen, men alt er dyrket efter de økologiske principper. Lokaliseret i Pedaso, med udsyn over Adriaterhavet, ligger denne fantastiske familiedrevne vingår.

COLLE DEL BUFFO Økologisk - DOC ROSSO PICENO - Terra Fageto

COLLE DEL BUFFO - DOC

ROSSO PICENO

Lys rubinrød farve, med en intens frugtig bouquet. Fremragende struktur og proportioner. Tannisk til det rette punkt og en god dvælende finish. En god frisk vin til lettere pastaretter, pizza eller ost og charcuteri. Også et alternativ til et glas hvidvin i solen, serveret i en lavere temperatur.

50% Sangiovese / 50% Montepulciano   13% Alkohol

119,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)SERRONE - IGT MARCHE ROSSO - Terra Fageto
 

SERRONE - IGT

MARCHE ROSSO 

Intense rubinrød farve med granatrøde nuancer. En frugtig bouquet med strejf af krydderier, tør ristet og mørk chokolade. Fantastisk struktur, med bløde tanniner og ”a lingering finish”. Lagret 12 måneder på små egefade.

60% Carbernet Sauvignon / 40% Merlot   13,5% Alkohol

Førpris: 139,-   pr. fl.

Nu: 109,-   pr. fl. v. køb af 6 stk.(1 ks.)


RUSUS - DOC ROSSO PICENO SELEZIONE - Terra Fageto
 

RUSUS - DOC

ROSSO PICENO SELEZIONE

Intens rubinrød farve. udtalt aroma af sorte frugter med hints af balsamico. Dejlig rundet rødvin, som er behagelig i alle dens nuancer. Gemt i 12 måneder på franske egefade.

50% Sangiovese / 50% Montepulciano 13,5% Alkohol

159,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)

Denne vin var "desværre" så god, så den blev revet væk fra hylderne.... Vi får den snart hjem igen!!!


MAROTTI CAMPI - Her er klichéen af den gamle Italienske familieejede vingård, som går over 100 år tilbage i historien og som stadig er 100% ejet af Marotti familien. I 1991 omlagde Giovanni Marotti gårdens drift og udvidede vinmarkerne og senere moderniserede produktionen, som var ret uset i området den gang. Så her har vi en af Le Marches ældste vingårde, som var med helt fra starten, af den udvikling området har været igennem de sidste årtier.

ORGIOLO - DOC LACRIMA DI MORRO D’ALBA SUPERIORE - Marotti Campi

ORGIOLO - DOC

LACRIMA DI MORRO D’ALBA SUPERIORE 

Intens rubinrød farve med violet refleksioner. Aromaer af rose, brombær, pink peber og enebær, med hints af orientalske krydderier. Frugtig smag, krydret på ganen med bløde tanniner og lang fløjlsagtig finish. 12 måneder i små brugte franske egefade, lagt 6 måneder på flaske.

100% Lacrima   13,5% Alkohol

159,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)FIORINI - I dette smukke vinhus, i byen Terre Della Rovere, producere Carla og hendes familie de mest vidunderlige vine. Med en filosofi om at benytte de originale druer fra Le Marche og fremelske den rene smag af den jord de er dyrket i og karakteren fra druerne, lægges al anstrengelser og passion i vinen. Med henblik på at passe på jorden og de mennesker der bor og arbejder der, er Fiorini blevet certificeret økologisk i 2017. Kendetegnet for Carlas vine, er klart nogle meget fine, velafbalancerede og harmoniske vine.

SIRIO - DOC Økologisk COLLI PESARESI SANGIOVESE - Fiorini

SIRIO - Økologisk

COLLI PESARESI SANGIOVESE - DOC

Intens rubinrød farve med lilla refleksioner. Let parfumerede noter af geranium, violer og hendkogt hindbær. Kompakt smag med levende følelser og behagelige tanniner. Levende aromatisk udholdenhed med friske, frugtagtig og vegetabilske noter.

85% Sangiovese og 15% Merlot 12,5% Alkohol

99,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)BARTIS - DOC COLLI PESARESI ROSSO - Fiorini
 

BARTIS - DOC

COLLI PESARESI ROSSO

Dyb, kompakt, rubinfarvet vin med lilla nuancer. En dominerende duft frigiver frugtige noter af solbær, brombær og henkogte kirsebær, samt florale nuancer af violer og nelliker. Velafbalanceret, frugtig, med bløde tanniner, som fylder vedvarende i munden, med en sødt krydret eftersmag. 70% lagret på egefade i 12 mdr. og modner efterfølgende minimum 6 måneder på flaske.

Sangiovese 70% Andre druer 30%   13,5% Alkohol

129,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


LUIGI FIORINI - DOC COLLI PESARESI SANGIOVESE RISERVA - Fiorini
 

2LUIGI FIORINI - DOC

COLLI PESARESI SANGIOVESE RISERVA 

Flot mørk rubinrød farve. Blomsternuancer som violer komplimenteres fint af blomme, brombær, solbær og blåbær, krydret sort peber. Efterfulgt af tunge indtryk som pibetobak, læder, lakrids og grafit. Elegant og velafbalanceret friskhed, kombineret med silkebløde tanniner. Virkelig harmonisk pragteksemplar af Sangiovese. Lagret 30 – 36 måneder på store 25 hl. Franske egefade og modnet yderligere 12 mdr. på flaske. 

100% Sangiovese   13,5% Alkohol

229,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


LA CALCINARA - Søskende parret Eleonora og Paolo har med hjælp fra deres far Mario Berluti grundlagt vinhuset La Calcinara i Conero området, hvor kreativiteten, håndværket, traditionerne og inovationen går hånd i hånd. Perfekt understøttet af den ideelle placering og et virkelig spændende terrior, bestånde hovedsaligt af kalk, men også flint og ler. Beliggenheden kun 5 km fra Adriaterhavet, giver det perfekte klima i forhold til vind og vejr. Her bliver der produceret fantastisk spændende og kompetente vine med kant, i en blanding af skæve ideer, kontroleret og beregnet med et laberatories nøjagtighed og traditionerne fra Conero området. La Calcinara er igang med omlægning til Økologi.

Il CACCIATORE DI SOGNI - DOC ROSSO CONERO - La Calcinara
 

Il CACCIATORE DI SOGNI - DOC

ROSSO CONERO

Intens rubinrød farve med violette refleksioner. Stor bouquet, med fyldig frugtige dufte af kirsebær, blommer og læder. Intens og vedholdende i munden, med ærlige tanniner og lang sødmefuld afslutning. Fremragende til pastaretter med kødsauce, medium oste, braisere og sammenkogte retter. Det meste af vinen er lagret 14 måneder på store egefade, resten på ståltank.

95% Montepulciano og 5% Sangiovese 14,5% Alkohol

139,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


TERRA CALCINARA - DOCG CONERO RISERVA - La Calcinara
 

TERRA CALCINARA - DOCG

CONERO RISERVA

Dyb rubinrød farve, med violette refleksioner. Stor bouquet, med fyldig frugtige dufte af krisebær, solbær og lette balsamiske noter. Intens og vedholdende i munden, med ærlige tanniner. Fremragende med braiseret kød og sammenkogte retter, samt vildt. 24 måneders lagring i store egefade, efterfulgt af 1 års modning på flaske.

90% Montepulciano og 10% Sangiovese 14,5 Alkohol

169,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


FOLLE - DOCG ROSSO CONERO RISERVA - La Calcinara
 

FOLLE - DOCG

ROSSO CONERO RISERVA 

Intens rubinrød farve med violette refleksioner. Kompleks bouquet med elegante og let tilgængelig krydret noter med kakaostøv og enkelte jordiske aromaer. En fyldig og rig smag, med bløde, rundede tanniner. Komplimentere vildt, stege og grillet kød. 45 dages maceration i kontakt med skindende. Modning 18 måneder i nye franske egefade, efterfulgt af 1 år på flaske. En virkelig velproduceret, stor og meget kompetent Montepulciano vin!

100% Montepulciano 15% Alkohol

289,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


TOMASSETTI - De to brødre Matteo og Andrea, som stædig insisterende vil producere økologiske vine, som deres bedste forældre gjorde, med respekt for jorden de bor på, traditionerne og håndværket. Her finder du noget helt specielt, som produktion i gamle restaurerede betontanke, bordvine produceret af ”vinhegnet” omringende de private familievinmarker, de har lejet sig ind på hos de små lokale bønder. Et virkelig spændende og originalt vinhus, som produceret ærlig og original vin med fokus på den rene smag af druerne og Tomassetti’s terroir.

RENUDO - IGT Økologisk MARCHE SANGIOVESE - Tomassetti

RENUDO - IGT

ØKOLOGISK MARCHE SANGIOVESE 

Flot granatrød farve. En fantastisk og unik Sangiovese i sin mest rene og ærlige form, høstet fra 40 års gamle vinstokke, som har været høstet skånsomt og lagret på ståltank, uden nogen tilsætning af gær. Næsen er eksplosiv og den friske rene frugt giver, velafbalanceret, den ærlige smag af sorten og Le Marches undergrund.

100% Sangiovese    11,5% Alkohol

139,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)

CORNO - IGT Økologisk MARCHE ROSSO - Tomassetti

CORNO - IGT

ØKOLOGISK MARCHE ROSSO

En dejlig Rosso Conero, med god frugt og hårde tanniner, som afrunder kontant og passer perfekt til lidt fede pastaretter. God frugt og fylde med noter af kirsebær og god krydret, fyldig krop. Lagret på stål.

Sangiovese / Montepulciano    13,5% Alkohol

159,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


DI SANTE - Familieejet vinhus beliggende i det underskønne Pesaresi område. Med fantastisk placerede marker og 60 år gamle vinstokke plantet af tip-oldefar Tomòteo... både, deres Sangiovese, Montepulciano og Bianchello. Endvidere har Di Sante nu lavet stiklinger af de originale vinstokke, for at fortsætte den høje kvalitet i flere generationer frem. Den økologisk drevede vingård, hvor alle druer håndplukkes, producere fantastiske og ærlige vine, i virkelig høj kvalitet.

GAZZA ROSSO - DOC Økologisk COLLI PESARESI SANGIOVESE - Di Sante

GAZZA ROSSO - DOC

ØKOLOGISK

COLLI PESARESI SANGIOVESE

Dyb rød farve, med Violette toner. God frugt til næsen, med noter af kirsebær og brombær, samt balsamiske noter. En god afrundet sødme, dog med behagelige tanniner og en frisk mineralsk fornemmelse. Fermenteres under kontrolleret temperatur i 7 dage inden den lagres på ståltanke i 5 måneder, hvilket giver en meget behagelig og let drikkelig vin, som skal nydes inden for de første år.

85% Sangiovese 15% Montepulciano 12,5% Alkohol

109,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


TIMÒTEO – DOC COLLI PESARESI SANGIOVESE RISERVA - Di Sante
 

TIMÒTEO – DOC

COLLI PESARESI SANGIOVESE RISERVA 

Intens aroma af røde bær og behagelige balsamiske noter. I munden har vinen en fremragende struktur, meget nærværende med afbalanceret tannin. De bedst udvalgte klaser håndplukkes fra 60 års gamle vinstokke og presses blidt. Vinen forfines 8 til 10 måneder i henholdsvis små egefade (barrique/tonneau) og i store egefade. God til kraftigt krydrede forretter, grillet kød, eller sammenkogte kødretter.

85% Sangiovese 15% Montepulciano 13,5% Alkohol

149,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)

GUERRIERI - familien har i fem generationer, kultiveret de blidt bølgende bakker i Colline Pesaresi, som den legendariske flod Metauro, snor sig igennem. Siden starten af det nittende århundrede har de 200 hektar ”Terra Della Guierrero” - ”Krigerens Land”, været dedikeret til dyrkning af korn, oliventræer og vinstokke. De produkter som her præsenteres, er frugten af deres passion og en arv fra den fantastiske kvalitet af Le Marches undergrund. Guerrieri står ikke blot for produktionen af deres afgrøder, men ved at have egen olivenmølle, pastaria og vinkælder, forarbejder de selv deres produkter hele vejen til slutbrugeren og kan derved levere et kvalitetsprodukt, som de har haft kontrol med hele vejen gennem processen - Dette må være medvirkende til de mange anerkendelser og præmier, de høster på deres vine, olivenolier og pasta. Bæredygtighed og hensyntagen til miljøet er i højsæde og solenergi, nyeste teknikker inde for vinbrug er med til at nedsætte deres energiaftryk gevaldigt.

COLLI PESARESI SANGIOVESE - DOC

Smuk rubinrød vin, ung, frisk og aromatisk, med intense aromaer af kirsebær og hindbær. God syre og tanniner. Perfekt ledsager til kød, lettere vildtretter, charcuteri og unge oste. Serveringstemperatur 18° C, (om sommeren bør den dog serveres koldere, ved ca 14° C).

85% Sangiovese og 15% Merlot          13% Alkohol

109,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


GUERRIERO NERO - IGT MARCHE ROSSO - Guerrieri

GUERRIERO NERO - IGT

MARCHE ROSSO 

Intens rubinrød vin med en insisterende struktur. Elegant og kompleks, med dufte af violer, vanilje, kakao, krydderier og tobak. De nøje udvalgte druer bliver nænsomt presset og gennemgår en lang maceration og kontrolleret fermentering, hvorefter de bliver raffineret 10 måneder i franske egefade og yderligere 6-8 måneder i flasken. Fremragende med rødt kød og vildt. 

Sangiovese, Montepulciano og Cabernet Sauvignon       14% Alkohol

159,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


GUERRIERO DELLA TERRA GUERRIERO DELLA TERRA - Guerrieri

GUERRIERO DELLA TERRA

Dyb rubinrød farve. Stor, intens og kompleks vin, produceres kun de bedste år, af de ældste og bedste druer, høstet sent og nøje udvalgt ved håndplukning. Vinen lagres i egefade i over et år. Perfekt til rødt kød, vildt og modne oste, eller hvis man bare vil nyde et virkelig lækkert glas rødvin! Det anbefales at åbne vinen i god tid inden den serveres. 

90% Montepulciano og 10% Sangiovese 15% Alkohol

279,-  pr. fl.      -10% rabat v. køb af 6 stk.(1 ks.)


STENSTRÆDE 3     2620 ALBERTSLUND     +45  22431972     info@vikkelsoeholm.dk    CVR: 38728857